Over ons

Atelier De Wilde Aardbei wordt gevormd door Sandra Akemann en José de Jong-Donath. We wonen in het midden van het land in Zeist en Odijk. Ongeveer zeventien jaar geleden kwamen onze kinderen bij elkaar in de klas te zitten. Via een wederzijdse vriendin kwamen we in aanraking met Liesbeth, die les gaf in het maken van popjes voor de seizoentafel. Met veel geduld en enthousiasme heeft zij ons de fijne kneepjes bijgebracht, waardoor we inmiddels ruim ervaring hebben in het maken van seizoentafelfiguren en het werken met vilt.

Het ontstaan van atelier De Wilde Aardbei

Helaas is Liesbeth in 2010 overleden, maar we zijn als vriendengroep met drie andere cursisten doorgegaan met maken van vilten figuren. We kregen de beschikking over de verzameling vilt en patronen van Liesbeth. Vanaf dat moment begon in ons achterhoofd het idee te spelen dat we misschien ook anderen enthousiast konden maken voor het werken met vilt. Het idee werd steeds concreter en leidde in december 2012 tot het ontstaan van atelier De Wilde Aardbei.

Begin 2013 startten we met een kleine cursusgroep, die eens in de twee weken bij elkaar komt. Daarnaast maken we werk in opdracht, vaak ontwerpen van andere ateliers, soms eigen ontwerpen. Ons eerste ontwerp is het logo-poppetje van De Wilde Aardbei:

ontwerp De Wilde Aardbei
dec. 2012
Af en toe exposeren we gemaakt werk in vitrines van verzorgingshuizen in de omgeving. Kom gerust eens kijken!

Contact

Voor vragen of opdrachten kunt u contact met ons opnemen via de mail:
dewildeaardbei@gmail.com


Sandra en José